64 | Yemek

Konuk Editör | Ozan Avcı

  • yemeğin sosyolojisi, beslence ve dahası | Erhan Akarçay
  • adil gıda, “üstün başarı” | Özlem Ünsal
  • coğrafya ve tarihin izinde osmanlı döneminde istanbul mutfağı | Özge Samancı
  • taş çorbası | Aslıhan Demirtaş
  • homo edens* ve peynir: arketipsel başkalaşım üzerine sembolik düşünsemeler | Bahar Avanoğlu
  • mutfak günlükleri | Burcu Serdar Köknar
  • bedenleşmiş eğilimler: bir mutfak reddi mimarlığı | Natalija Subotincic
  • en iyi parti her zaman mutfakta olandır! | Berçin Damgacı, Ece Pazarbaşı
  • akşam yemeğini toplamak: istanbul’un yenebilir otları | Yağmur Yıldırım
  • 369 metrelik kutlama pastası tarifi | Melike Altınışık
  • mimarlık ve yemek üzerine | Kerem Piker
  • ekşi maya | Erhan Vural
  • üç servisten oluşan brunch için temel bir yemek | Alexis Şanal
  • pozitif enerjili, müzikli ofis | Aslı Şener
  • aydınlık bir öğle yemeği için mekân | Nevzat Sayın