64 | Yemek
Konuk Editör | Ozan Avcı
- yemeğin sosyolojisi, beslence ve dahası | Erhan Akarçay
- adil gıda, “üstün başarı” | Özlem Ünsal
- coğrafya ve tarihin izinde osmanlı döneminde istanbul mutfağı | Özge Samancı
- taş çorbası | Aslıhan Demirtaş
- homo edens* ve peynir: arketipsel başkalaşım üzerine sembolik düşünsemeler | Bahar Avanoğlu
- mutfak günlükleri | Burcu Serdar Köknar
- bedenleşmiş eğilimler: bir mutfak reddi mimarlığı | Natalija Subotincic
- en iyi parti her zaman mutfakta olandır! | Berçin Damgacı, Ece Pazarbaşı
- akşam yemeğini toplamak: istanbul’un yenebilir otları | Yağmur Yıldırım
- 369 metrelik kutlama pastası tarifi | Melike Altınışık
- mimarlık ve yemek üzerine | Kerem Piker
- ekşi maya | Erhan Vural
- üç servisten oluşan brunch için temel bir yemek | Alexis Şanal
- pozitif enerjili, müzikli ofis | Aslı Şener
- aydınlık bir öğle yemeği için mekân | Nevzat Sayın
SHOPIER